tone merete

Velkommen til
bloggen min!

Mitt nye liv!

Jeg sto midt oppe i en totalt ny hverdag. Kontor på fulltid, ferdig utdannet, et brennende hjerte for å hjelpe andre. Jeg lærte en viktig ting i løpet av denne tiden, at hvert eneste menneske har ulike sannheter og forskjellige verdier. At selv om man jobber med hjertet, kan man ikke være naiv, men vite hvor man skal og hvordan man kommer seg dit, på en ærlig og ordentlig måte. Det er mye å tenke på når man starter for seg selv, en ting er motivasjonen og grunnen til at man ønsker å hjelpe andre, men samtidig må man være opptatt av etikk og moral. Ikke alle har samme verdier, og det er noe man må respektere og være klar over, og jeg skjønte at tydelige avtaler og kontrakter er viktig – for å unngå misforståelser og å sikre sine etiske verdier.

Å stå for egne meninger brukte å være vanskelig for meg, nå oppdaget jeg at jeg turte å stå for det jeg mener er riktig. Jeg som alltid har vært redd for konflikter, redd for at andre ikke skal like meg – gjort alt jeg kan for at andre skal være fornøyd med meg.. Noen som kjenner seg igjen?? Tenk å finne ut at du er så sterk at det ikke går innpå deg hva andre mener om deg – om de ikke liker det du gjør eller sier. Tenk å ikke ha en klump i magen, mange tanker og bekymringer for hva andre måtte mene om deg om du står for den du er. Det er en fantastisk følelse – en følelse jeg aldri trodde jeg skulle få! Jeg er så takknemlig for alt som har skjedd meg, som gjør meg sterkere og tryggere for hver dag.

Jeg flyttet ut av senteret jeg var på. Det ble oppløst, og jeg visste ikke helt hvor og hvordan jeg skulle fortsette. Men jeg stolte fullt og fast på at det var en mening med dette – og at grunnen til at senteret ble oppløst var for at noe bedre skulle skje. Jeg visste med hundre prosents sikkerhet at jeg var på rett vei, og at jeg var på vei mot noe bedre og større. Jeg fikk en følelse av at nå skulle det skje – det som jeg hadde fått beskjeder om lenge: Jeg skulle lykkes, ha mange pasienter, foredrag, kurs. Og det kom til å skje fort.

Jeg og Rachel Wilmann begynte å snakke sammen. Og vi bestemte oss for å starte senter sammen. Da skjedde ting fort.. Hun i Spania, jeg hjemme med visninger og papirer, skype samtaler hver dag. Når hun kom hjem, dro jeg til USA, da var det hennes tur – og avgjørelser ble tatt gjennom skype samtaler. I slutten av september tok vi over våre nye lokaler på Sluppen, og brukte en måned på å bygge om, male og komme i orden. Det ble så fint! Og så stolt jeg er – for det vi har klart, og at jeg ikke ga meg, ikke trakk meg unna, men sa JA selv om det var litt skremmende.

I dag er vi 7 personer tilknyttet Alternative Trondheim, og jeg er daglig leder. I tillegg har jeg mange mennesker som kommer til meg gjennom Hjerteenergi, og dagene fylles opp. Nye spennende utfordringer hver dag – og så lenge jeg klarer å legge fra meg “flink pike” syndromet, så er jeg god nok!

I dag ser jeg tilbake på livet mitt de siste 2-3 årene. Det virker som om jeg har vært to helt ulike personer. To helt ulike liv. Der jeg før var forknytt, bekymret, syk, flink pike, tok på meg krav i alle retninger – der er jeg i dag fri, frisk, sterk, trygg, rolig, bekymringsløs, lykkelig og har tankene å rett plass! Og jeg elsker det – og vil så gjerne at andre som er “låst” i livet sitt skal se at det er mulig, og at man kan endre livet sitt selv!

Det er derfor jeg skriver min historie. Å inspirere og motivere andre er noe jeg brenner for, og kanskje noen ser at det er mulig, gjennom min historie? Min sannhet i dag, er at uansett hvordan livssituasjonen din er, uansett hvor tungt og vondt og urettferdig livet oppleves – så har man et valg, man kan velge hvordan man takler livet. Vil du bare henge med, og la alt som skjer bare skje, og tenke at du ikke kan gjøre noe med det? Eller vil du ta kontroll over eget liv, slik at DU kan bestemme hvordan du har det og hvordan livet ditt skal være – uavhengig av livssituasjonen din?

Du kan ikke forandre andre – men du kan forandre deg selv, og og hvordan du tenker om det som skjer deg.

Eller hva mener du?

“Livet består av det man tenker på hele dagen”

"Ingen andre enn DEG kan velge DINE tanker"

"Følg hjertet ditt
– det er NÅ du lever!”

“Du er GOD NOK,
akkurat som du er!”

“Om du tenker du kan
– så kan du! Tenker du at du ikke kan, så får du rett.”

“Husk at det er du som skaper dine begrensninger,
og det er du som lager din egen selvoppfatning. Du skaper tanken, og tanken er deg!”

“En positiv tankegang kan gi deg enorme gevinster – et eventyr som kan vare resten av ditt liv.”

“Det eneste som står mellom deg og det du ønsker deg i livet, er ofte bare viljen til å prøve det og troen på at det er mulig!”

“Endre dine tanker, og du vil endre din verden!”

“For å forbedre verden må du begynne med ditt eget hjerte”

“Ikke la små sinn overbevise deg om at drømmene dine er for store”

“Det kreves ingenting for å følge mengden, men det kreves alt for å skille seg ut”

“Gamle veier åpner ikke nye dører”

“De lykkeligste menneskene har ikke det beste av alt, de gjør det beste ut av alt de har”

“Sikt på månen! Om du bommer, lander du blant stjernene”

“Aldri gi opp på det som gir deg lykke og et smil om munnen”

“Du er modigere enn du tror, sterkere enn du virker, og smartere enn du tenker!”

“Nyt livet i dag, for gårsdagen er forbi og morgendagen er aldri lovet”

“Livet gir deg alltid enda en sjanse. Den kalles i morgen”

“Om du ikke finner en vei – lag deg en!”

Behandling hos Hjerteenergi:

Jeg, og alle som er knyttet til Hjerteenergi, fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier.
Vi stiller verken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer.
Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie.
Dersom du er bekymret over egen helse, så anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.