tone merete

Velkommen til
bloggen min!

Magefølelse eller intuisjon?

Jeg sitter nå å planlegger kurs i kanalisering og reading, og det er så spennende! Det er 2,5 uker igjen, og jeg er spent på å møte de som skal være med. Jeg husker den første gangen jeg virkelig fikk en “beskjed” – og det var ca 3 år siden: Jeg satt å googlet ulike kurs for sønnen min, og blant mange treff falt øynene mine på et firma midt på siden: “Hjertemedisin” sto det. Og jeg visste umiddelbart at HER skulle sønnen min – og jeg! Så stoppet jeg opp og tenkte, jeg skal jo ikke til noen?? Jeg ristet det av meg, og ringte for å avtale time. Da jeg kom dit med sønnen min, hilste jeg på Rachel Wilmann som drev Hjertemedisin. Og det første jeg sa til henne var: “Vi to kommer til å få mye med hverandre å gjøre”! Jeg ante ikke hvor det kom i fra, men jeg bare visste at dette var sant. Kanskje var det magefølelsen? Intuisjonen? 6.sans? Lite ante jeg da at vi skulle bli nære venner, drive senter sammen og jobbe sammen! Kort tid etter vi møttes den gangen, fortalte Rachel meg at hun tenkte med en gang jeg kom inn døra hennes, at jeg skulle jobbe som terapeut. Og det var så fjernt for meg den gangen – at jeg trodde ikke det kom til å skje. I dag gjør jeg jo nettopp det… Utrolig? Rart? I hvert fall spennende!

Har du noen gang hatt følelsen av å “vite” ting før det skjer? Eller fått en magefølelse for et eller annet? Har du tatt valg noen gang ved å følge “magefølelsen”? Dette er ganske vanlig, de fleste mennesker bruker magefølelsen eller intuisjonen sin når de skal ta valg. Og hva er så denne magefølelsen eller intuisjonen? Er det “beskjeder” vi får? Hva tror du?

Ha en flott dag – og kjenn etter om du bruker magefølelsen i dag?

Varm klem fra Tone-Merete

“Livet består av det man tenker på hele dagen”

"Ingen andre enn DEG kan velge DINE tanker"

"Følg hjertet ditt
– det er NÅ du lever!”

“Du er GOD NOK,
akkurat som du er!”

“Om du tenker du kan
– så kan du! Tenker du at du ikke kan, så får du rett.”

“Husk at det er du som skaper dine begrensninger,
og det er du som lager din egen selvoppfatning. Du skaper tanken, og tanken er deg!”

“En positiv tankegang kan gi deg enorme gevinster – et eventyr som kan vare resten av ditt liv.”

“Det eneste som står mellom deg og det du ønsker deg i livet, er ofte bare viljen til å prøve det og troen på at det er mulig!”

“Endre dine tanker, og du vil endre din verden!”

“For å forbedre verden må du begynne med ditt eget hjerte”

“Ikke la små sinn overbevise deg om at drømmene dine er for store”

“Det kreves ingenting for å følge mengden, men det kreves alt for å skille seg ut”

“Gamle veier åpner ikke nye dører”

“De lykkeligste menneskene har ikke det beste av alt, de gjør det beste ut av alt de har”

“Sikt på månen! Om du bommer, lander du blant stjernene”

“Aldri gi opp på det som gir deg lykke og et smil om munnen”

“Du er modigere enn du tror, sterkere enn du virker, og smartere enn du tenker!”

“Nyt livet i dag, for gårsdagen er forbi og morgendagen er aldri lovet”

“Livet gir deg alltid enda en sjanse. Den kalles i morgen”

“Om du ikke finner en vei – lag deg en!”

Behandling hos Hjerteenergi:

Jeg, og alle som er knyttet til Hjerteenergi, fremstiller ingen påstander, løfter eller garantier.
Vi stiller verken diagnoser eller behandler spesifikke lidelser eller problemer.
Du er selv ansvarlig for å sørge for din egen medisinske behandling og pleie.
Dersom du er bekymret over egen helse, så anbefaler vi at du tar kontakt med din fastlege.